Sooo good to be here!

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Halfbike

Halfbike

În exclusivitate la Bike Boutique & More, inovativul și elegantul Halfbike!

Inventatorii Halfbike au luat mecanismul de bază al unei biciclete clasice, dar au reproiectat aproape orice altceva. Rezultatul este o experiență complet nouă, care combină ciclismul și mersul pe jos! Poziția în picioare a biciclistului este esențială pentru Halfbike. Acest lucru aduce postura mai aproape de mersul natural și autovehiculul este controlat cu tot corpul, nu doar cu mâinile.

Halfbike este un produs de calitate superioară, realizat în atelierul lor personal, folosind doar componente și materiale de ultimă generație.

Este atât compact cât și ușor, astfel încât să puteți să-l cărați peste tot cu dumneavoastră. Este pliabil, deci este permis la bord în majoritatea sistemelor de transport public. Când este pliat, un Halfbike se potrivește cu ușurință în portbagajul mașinii mici sau sub biroul dvs. la serviciu. Puteți să-l puneți în interiorul unui lift și chiar să-l purtați cu ușurință atunci când trebuie să urcați scările.

Halfbike este un vehicul care vă testează echilibrul și reflexele într-un mod complet nou - un vehicul care vă trezește instinctul natural de a vă deplasa. Vrem să le permitem oamenilor să exploreze noi orizonturi și să se distreze. Credem cu adevărat că Halfbike vă poate aduce acolo!
 
 
 


Tabel  Lista 

Seteaza descrescator

6 Articol(e)

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator

6 Articol(e)