Sooo good to be here!

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Mai multe poze

Sponser Activator 200

Fii primul care evalueaza acest produs.

9,00 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

Vizualizare de ansamblu rapida

Sponser Activator 200

Descriere

Detalii

Cofeină sub formă liberă şi pe bază de extracte din plante pentru antrenament şi competiţie. Cofeina contribuie la o mai bună performanţă în anduranţă şi ajută la creşterea atenţiei şi a concentraţiei.
Cofeina este folosită în sport de peste 100 de ani. Începând de prin anii ’70 se fac studii legate de efectele cofeinei în creşterea performanţei sportive. Studii recente demonstrează eficacitatea cofeinei ca supliment care favorizează performanţa (sursa: www.antidoping.ch).
ACTIVATOR conţine 100mg (ACTIVATOR 100), respectiv 200mg (ACTIVATOR 200) de cofeină din guarana, mate şi ceai verde în combinaţie cu cofeină naturală pură. Combinaţia diferitelor surse de cofeină asigură un efect stimulant şi revigorant pe termen scurt şi lung. Potrivit pentru sporturi care necesită abilităţi crescute de concentrare şi coordonare, de exemplu sporturi cu balon, arte marţiale. Dar, ACTIVATOR este folosit cu succes şi de sportivii de anduranţă. Alergatori, triatlonişti şi ciclişti folosesc ACTIVATOR ca „încărcătură explozivă” în fazele finale ale eforturilor de anduranţă.
Pentru că în viaţa obişnuită apare într-o gamă largă de produse, Agenţia Mondială Anti-Doping a eliminat cofeina de pe lista substanţelor interzise începând cu 01 ianuarie 2004, deci: Risc doping zero!
Avantaje •Gamă eficientă de efecte, datorită conţinutului ridicat de cofeină •Uşor de utilizat •Gust bun
Utilizare
Se ia o fiolă cu 1 oră înainte sau în timpul activităţii fizice. În timpul eforturilor de anduranţă luaţi o altă fiolă după 3 ore de efort. Pentru un efect optim al fiolelor de ACTIVATOR se recomandă ca înainte de efort cu 5 zile să se renunţe la consumul de băuturi şi alimente care conţin cofeină.
Atenționare
ACTIVATOR nu este indicat persoanelor sensibile la cofeină, femeilor gravide şi copiilor. Cofeina nu trebuie luată în acelaşi timp cu suplimentele de creatină, efectul de creştere a performanţei generat de creatină va fi diminuat.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Pret 9,00 RON

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Sponser Activator 200

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.