Sooo good to be here!

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Cum cumpar

1. Direct de la magazinul Bike Boutique and More prin plată cash sau cu cardul.

2. Prin comanda online pe www.btq.ro, cu plata online (transfer bancar/ internet banking) si ridicarea produselor de la magazinul Bike Boutique and More.

3. Comanda online pe www.btq.ro, cu plata online (transfer bancar/ internet banking)/ ramburs si livrare prin curier la adresa ta. Atenție! În cazul în care bicicleta comandată nu este în magazinul nostru, atunci ea este livrată standard sigilată în cutia producătorului, iar prețul afișat pe site-ul nostru nu include transportul și montajul acesteia. Nota: Facem toate eforturile pentru a actualiza constant site-ul si informatiile prezentate aici. Chiar si in aceste conditii, este posibil ca unele date sa fi fost introduse gresit- ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate de astfel de greseli si apreciem gestul dvs. de a ne atentiona cand intampinati erori. De asemenea, stocul online nu este actualizat in timp real si pot aparea diferente fata de stocul fizic. Confirmarea disponibilitatii produselor se face telefonic, dupa primirea comenzii. E-mailul de notificare a primirii comenzii nu reprezinta o confirmare a disponibilitatii produsului, ci doar o notificare a faptului ca respectiva comanda a fost inregistrata. Confirmarea disponibilitatii se face de catre personalul magazinului, dupa primirea comenzii.Cum aleg o bicicleta?

Pentru a alege cea mai potrivita bicicleta pentru tine, trebuie mai intai sa-ți raspunzi la urmatoarele intrebari:

1.De ce vreau o bicicleta? (pentru fun, pentru a fi eco, pentru a face miscare, pentru a alterna variante de transport cu diferite ocazii?)

2.Unde urmeaza sa o folosesc?

3.Care e pozitia in care ma simt cel mai comod? (cat mai drept ori relaxat si putin aplecat in fata? Sau total aplecat in fata ca la o cursiera?)

4.Care este bugetul meu?

In functie de raspunsul la aceste intrebari, specialistii din magazinul nostru o sa iti recomande tipul de bicicleta cea mai potrivita pentru tine.