Sooo good to be here!

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Designer

Designer

Designerul de modă Axel Hardy (Axinia Hadzhieva) creează îmbrăcăminte unică și de ultimă oră, realizată din fire de bumbac organic, in, mătase, soia.

Hainele ei reprezintă Bulgaria de ani de zile în lumea modei din Europa. În decembrie 2013, modelele au fost prezentate la expoziția din O2 Arena din Londra, Marea Britanie.

Axel Hardy încearcă să păstreze vechile meserii textile, cum ar fi tricotarea, țeserea, vopsirea textilelor, prin designul modern, în conformitate cu stilul de viață dinamic al zilelor noastre și schimbările climatice. Folosește fibre naturale, cum ar fi soia, bumbac, mătase, raion, lână - separat sau în combinații. Toate hainele sunt extrem de confortabile și prietenoase cu pielea. Axel include chiar și fibre de lemn - antialergice și termostatice.

Tipic pentru articole de îmbrăcăminte Axel este că le poți purta în diferite moduri cu trebuințe diferite. Este o provocare a creativității clienților pentru a lucra cu modelul și pentru a-l transforma în funcție de nevoile și opiniile lor.

Hainele sunt fabricate în Bulgaria, dar pot fi găsite pe piața europeană în diferite țări - iar noi suntem singurul distribuitor din România!


Tabel  Lista 

Seteaza descrescator

Articole 1 pana la 9 din 64 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator

Articole 1 pana la 9 din 64 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5