Sooo good to be here!

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

BUFF

BUFF

Este imposibil să nu fi atras de bandanele colorate și multifuncționale din nenumăratele colecții BUFF®.

Joan Rojas este un nume pe care probabil nu l-ați auzit înainte. Acest om de afaceri catalan s-a născut să schimbe lucrurile. Departe de tot ce este comun și un bun prieten al obstacolelor, Joan a ales întotdeauna o cale alternativă. 

În jurul anului 1991, Joan era deja un pasionat motociclist, îndrăgostit de sentimentul de libertate pe care îl avea atunci când conducea motocicleta pe drumurile lui Igualada, și dorea să găsească o metoda de a se proteja de curentul rece, dar să și creeze ceva deosebit - așa a apărut Originalul BUFF.

La început, numai rudele și prietenii au folosit BUFF-ul creat de Joan. Destul de repede, oamenii au început să fie mai interesați, iar Joan a decis în cele din urmă să lanseze prima sa colecție. Doar trei ani mai târziu BUFF a fost deja distribuit în jurul Germaniei, Franței și Elveției, astfel încât BUFF® a devenit marca pe care o cunoaștem deja.

Succesul a venit datorită multor eforturi, încrederii mari și apetitului pentru schimbarea lucrurilor.

BUFF® a continuat să crească în decursul anilor. În prezent, BUFF® proiectează, creează și distribuie pălării, eșarfe și multe alte produse.

Produsele BUFF® nu sunt doar practice, ci și unice. Drept urmare, sunt perfecte pentru sporturi extreme, drumeții prietenoase și utilizare urbană zilnică.

Fii versatil, fii unic, fii protejat - cu BUFF®!

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator

Articole 1 pana la 9 din 248 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator

Articole 1 pana la 9 din 248 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5