Lungul drum către…Germania?

Pentru noi părea a fi un mesaj oarecare, dar cerința domnului Karl Buck era categorică: două biciclete electrice E-Twow. Comanda venise tocmai din Germania, loc neașteptat, dar era clar că bicicletele erau de mult pe lista domnului Buck.

Fiind o biclă practică și fiabilă, cu roți de FatBike și puterea unei biciclete electrice care e mereu gata de ture lungi și confortabile prin oraș – era de așteptat să fie un cadou grozav pentru drumurile din Germania.

Încă de la început am vrut să fim siguri că toată procedura va avea loc fără probleme. Am schimbat câteva mail-uri cu Mr. Buck, prin care ne-am dat seama că ne vom înțelege minunat. Era dornic să știe cât mai multe despre biciclete, entuziasmat de conceptul de electric FatBike în sine, dar și foarte politicos, prietenos, gata să vadă biclele la el acasă cât mai curând.

Am aranjat în așa fel încât să îi asigurăm domnului Buck cea mai bună metodă de shipping, i-am calculat zilele transportului și am păstrat în continuu legătura cu el. Se baza pe noi, așa că merita tot ce e mai bun. Orice comunicare, mai ales cea prin poze, a fost mai mult decât binevenită.

Toată grija noastră și atenția acordată produselor, împreună cu ajutorul lui Mr. Buck desigur, au făcut în așa fel încât biclele să ajungă în condiție optimă la el acasă. Ne-a asigurat printr-un mail drăguț că totul e okay, că prima plimbare a fost grozavă și ne-a trimis chiar și poze cu ele echipate de drum lung.

Ce am făcut pentru domnul Buck este ce facem pentru toți cei pasionați de ciclism, cei care vin la noi în căutare de profesionalism, devotament și un mediu prietenos. La Bike Boutique ne dedicăm timpul celor care au nevoie de noi - de oriunde ar fi, orice vârstă ar avea sau indiferent din ce background ar veni.