Direct de pe plajele aurii din Venice Beach, Linus vine cu un stil vintage, plin de clasă și design minimalist. Sunt niște biciclete delicate, ușoare și perfecte pentru orașul aglomerat.

Dau clasă oricărui city-bike, fie că sunt cu trei, șapte sau opt viteze - cadru drept sau low-step. Există un Linus pentru oricine!

Roadster 3 este acea biclă care poate fi considerată un clasic, negru sau verde măsliniu. Anvelopele sunt crem, și da, se murdăresc după prima plimbare, dar nu-i așa că merită? Până la urmă, nu e un bibelou! Este perfect proiectat, după părerea noastră, atât pentru băieți, cât și pentru fete. Noi folosim ca biclă de muncă modelul măsliniu, for example ;)

Dutchi 3 abordează alt stil – cel olandez. Este o biclă cu cadru low-step, dar nu este deloc grea, spre deosebire de alte biciclete asemănătoare. Are șaua lată, cu arcuri, un ghidon curbat pentru o poziție cât mai dreaptă și un design feminin.

La fel ca Dutchi 3, Scout 7 vine cu același concept olandez, dar cu 7 viteze. Scout-ul nostru este de un galben muștar minunat, care iese în evidență și în cea mai ploioasă și gri zi. Cadrul său mai deosebit, îl fac alegerea cea mai bună pentru un cuplu care vrea să împartă bicicleta. Te poate duce oriunde cu cea mai ușoară pedalare!

Mixte 3 este o combinație între classy și sport - linii drepte, finețe și un ghidon la fel de confortabil. Are 3 viteze și este foarte ușor de manevrat. La noi o găsiți pe cea neagră gloss cu anvelope crem – o frumusețe care merge perfect cu orice outfit.

Pronto 8 este acea biclă care poate fi luată pe umăr și urcată fără nicio problemă pe scări. Are doar 10 kg. Cadrul este din aluminiu, vopseaua este mată, liniile drepte și precise domină design-ul. Cu opt viteze, sigur cucerești orașul!

Bicicletele Linus au vitezele în butuc, schimbându-se ușor, fără a fi nevoie de a pedala. Sunt, de asemenea, dotate cu portbagaj din aluminiu, clopoțel și manșoane din piele – te vei simți ca într-un film din epoca de aur a francezilor. Iar culorile sunt superbe. Peste stratul inițial de culoare vibrantă, mai este adăugat încă un strat transparent pentru extra-protecție.

Și pentru că orice bicicletă are nevoie și de mai multă utilitate, Linus a creat o gramadă de borsete și coșuri super drăguțe. Toate se asortează cu bicicletele lor și poți să faci un mix diferit de fiecare dată, indiferent de scopul plimbării.

Cine a mai văzut niște coșuri din metal care chiar să arate bine? Majoritatea sunt solide, butucănoase…Linus aduce în gama sa niște coșuri negre sau crem (da, crem!) care sunt încăpătoare, ușoare și rezistente – ca să nu mai spunem, aspectuoase!

Iar borsetele sunt pe același stil clasic ca bicicletele – culori intense de pânză, nuanțe de crem, verde sau albastru, fac din acestea niște accesorii pe care le atașezi cu plăcere de cadru sau ghidon.

Cu siguranță Linus te va încânta la prima vedere – iar după prima tură, chiar te vei îndrăgosti de cât de frumoase și line sunt plimbările.