Nu este o coincidență faptul că YAKKAY a fost fondat în Danemarca. Faptul că populația Danemarcei se numără printre cele mai bike-friendly, a inspirat un grup de designeri danezi de renume în a înființa compania.

Produsele YAKKAY sunt dezvoltate pe baza viziunii lor asupra dorințelor și problemelor specifice ale oamenilor contemporani. Această înțelegere este transformată în soluții evidente și frumos concepute.

Situat în Copenhaga, Danemarca, are distribuție în întreaga lume, printre care și în România.

Conceptului de cască YAKKAY i-au fost atribuite Premiului de Design al Republicii Federale Germania – Nominee, Good Design, Eurobike Design, Red Dot Design, Focus Open Design și multe altele.

Deosebit la YAKKAY este modul de abordare al conceptului “customizable”. Îți poți crea casca în două etape: alegi partea solidă a căștii, cea făcută pentru protecție – mărime, culoare, după care urmează partea de design. Aici există o gamă variată de cover-uri fashion, de diverse forme și culori. Este clar că în spatele produsului este o echipă pasionată de design, pentru că încă de la prima privire, cover-urile ies în evidență prin stilul lor unic si chic.

Cu un YAKKAY ești safe, dar arăți și bine. Scapi de seriozitatea și forma ciudată a căștilor tipice de ciclism, având la schimb eleganța silului unic.