Crăciunul este o oportunitate foarte bună de a le spune celor dragi că ținem la ei. Deși tehnica „merg în mall și le cumpăr cadouri tuturor” poate da rezultate, suntem siguri că nu vei găsi ceva la fel de special cum sunt cei dragi pentru tine.

În afara acestui fapt, contextul economic prezent ne îndeamnă și la o schimbare de perspectivă: de la cea de simplu cumpărător la cea de cumpărător-susținător. Poate mai mult ca niciodată, anul acesta ar fi bine să ne întrebăm: Ce afaceri susțin lucrurile în care cred sau mă pasionează? Cunosc mici antreprenori plini de pasiune pentru domeniul în care activează?  Ce magazine aș vrea să mai frecventez și la anul? Cafeneau mică din cartier, brutăria preferată...toate acele locuri în care merg pentru că mă simt mai mult decât un client, au nevoie de susținerea mea?

Îndemnăm așadar la a cumpăra cadouri de la afacerile mici. Este un gest de solidaritate, dar și o oportunitate – de a descoperi lucruri și locuri speciale dar și de a conștientiza ce se află de fapt în spatele cadourilor noastre - de multe ori, aspecte esențiale pentru viață.

Iar pentru că aici voiam să ajungem de fapt, haideți să vedem ce se mai ascunde în spatele cadourilor de la Bike Boutique.

 Manusile de iarnă Hestra – Atât de rezistente că le vei da nepoților

Fabricate din piele cu rezistență militară, textil ultra-rezistent și respirabil ce oprește vântul și umezeala, căptușite

cu lână. Aceste mănuși îi vor face pe cei dragi să uite că vreodată le-a fost frig la mâini.

Crăciunul este despre căldura sufletească, însă acum poate fi și despre cea fizică!

Schiuri „de la mama lor” din Elveția

Concepute în colaborare cu schiori profesioniști, de peste 40 de ani, în Elveția, oferă sentimentul unui echipament

solid, pe care câștigi mai multă încredere în abilitățile tale.

Pasiunile dau sens întregii noastre vieți. Cui ai vrea să-i dăruiești sens?

Căști și ochelari din Alpii francezi

Născută din pasiunea unei familii din franța în 1938, compania Cairn este recunoscută pentru performanțe istorice în producția de echipament sportiv de iarnă.  De la design la aspectele mai tehnice ale producției, scopul lor sunt inovația și comfortul.

 

Siguranța și comfortul sunt cele mai importante pe munte. Din întâmplare sunt și ceea ce le dorim celor dragi, nu-i așa?

Patine de gheață

Ne-a șoptit o vrăbiuță că deja s-au deschis anumite patinoare prin București. 

Ce-ar fi să le dăruiești celor mici cadoul unor momente de calitate alături de tine, pe propriile lor patine?

Bijuterii Handmade

Unice, speciale, potrivite pentru orice ocazie. Aceste acesorii îi vor ajuta pe cei dragi să-și completeze indentitatea și să arate lumii ceea ce îi face să se simtă vii. Alege din colecția noastră de bijuterii ArtMyWay: broșe, cercei, pandantive, inele…și alte câteva surprize - cu designuri abstracte dar și cu elemente distinctive precum biciclete, pisici, fluturași, etc.

Ce dăruim de fapt? Apreciere, admirație, validare. Gândește-te la toate momentele în care cei dragi vor fi întrebați „wow, ce inel frumos, de unde îl ai?” iar ei vor răspunde „e cadou, de la o persoană minunată”

Buff-uri Geniale

Să-ți acoperi nasul cu un buff a fost mereu o experiență plăcută – sunt pufoase și țin de cald. Mai nou acoperitul nasului este o necesitate, așa că de ce n-am combina căldura acestor bandane cu protecție împotriva virușilor? Ce, e posibil așa ceva? Cu sigurnță, noile Buff Filter Tube au filtru anti-particule ce îndeplinește standardul de protecție al măștilor chirurgicale.

 

Anul acesta de crăciun poți face cadou chiar sănătatea!

Privacy Phones

Ce poate fi mai frumos decât a găsi sub brad un nou telefon? Dacă cineva important pentru tine acordă mare atenție datelor ce sunt culese de aplicațiile mobile, telefonul Volla va fi ca o gură de aer. Nu colectează date, nu face profilul utilizatorului și îți oferă informații cât mai diferite, fără a fi preselectate. Nu ai nevoie de un cont să îl folosești iar partea cea mai bună e că sistemul său de operare cu inteligență specială îți recâștigă foarte mult timp.

 

Corect, poți dărui timp, resursa cea mai importantă!

Plank-pad-ul

Plankpad este soluția perfectă dacă dorești să-ți antrenezi tot corpul dar și să te joci în același timp. Planking-ul este cel mai eficient antrenament, și e cu atât mai bun încât îl poți face acasă, fără grija frigului. Stand in poziția planșă te vei tonifia, pierzând grăsime și obținând mușchi, prevenind durerile de spate și chiar calmându-te. Plankpad face antrenamentul mai dinamic și mai distractiv prin intermediul aplicației pe telefon dotată cu multe jocuri sau antrenamente video. Din momentul în care atenția ta este către joc, vei uita de timp, vei rezista mai mult și vei vedea rezultate mai rapid.

Ce spui, cui ai vrea să-i dăruiești sănătate?