Bike Boutique & More este un magazin de biciclete cu un concept complet nou atunci când vine vorba de piața din România. Situat în inima Cotroceniului, puteți să-l găsiți cu ușurință datorită terasei sale albastre cu trepte violete, bicicletelor frumoase parcate în exterior și vibrațiilor funky care vin din interior.

Dimineața începe, de obicei, în liniște, dar după ora 10 un zgomot silențios inundă străzile. Oamenii au nevoie de cafea. Ei sunt încă somnoroși, merg la muncă, iar cafeina este răspunsul. Dar unde să mergem? Bike Boutique servește, de asemenea, o cafea rafinată - Așa este! Vă puteți bucura de o ceașcă de cafea cu o cremoasă aromă braziliană, înăuntru la bar sau  afară pe terasă. Dacă cafeaua nu este pe gustul tău, există și alte opțiuni: limonadă, sucuri proaspete, smoothie-uri, bere, cidru și lista continuă.

Clienții obișnuiți încep să vină, cei mai mulți se bucură de băuturi pe terasă și admiră bicicletele expuse - un concept interesant, numit Halfbike, biciclete de oraș, cursiere și multe altele de la  Gepida, Bianchi, Drag, Kellys, Cross, GT, Dema, aduse de furnizori din întreaga lume.

Alții vin să își repare bicicleta - o cameră spartă, un schimbător rupt sau poate aduc o bicicletă vintage care are nevoie de o recondiționare personalizată. Partea de service a magazinului este bine echipată și nu refuză niciodată un proiect.

Desigur, pisica Luna vine și ea în vizită. Neinvitată, ca întotdeauna, dar nu poți să nu o iubești când îi auzi sunetul clopoțelului în timp ce sare, cerând atenție.

Orele se duc destul de repede, pentru că oamenii se bucură de timpul petrecut aici. Există o comunitate cu adevărat grozavă care se formează încetul cu  încetul, iar clienții vin chiar din cartiere care sunt îndepărtate, doar pentru a bea o ceașcă de cafea și pentru a vorbi. Unele dintre micile decorațiuni din interior sunt un cadou de la cei care vin de multe ori și simt că vor să adauge ceva magazinului, pentru a-l ajuta să crească.

Când soarele începe să apună, beculețele sunt aprinse și fac ca terasa să iasă din întuneric. Oamenii se adună și discută, verifică noile produse și când magazinul se închide, se fac planuri pentru a doua zi și ce va aduce ziua respectivă.