Sooo good to be here!

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Seteaza descrescator

6 Articol(e)

Lungul drum către…Germania?

Pentru noi părea a fi un mesaj oarecare, dar cerința domnului Karl Buck era categorică: două biciclete electrice E-Twow. Comanda venise tocmai din Germania, loc neașteptat, dar era clar că bicicletele erau de mult pe lista domnului Buck.

Read More

Nu este o coincidență faptul că YAKKAY a fost fondat în Danemarca. Faptul că populația Danemarcei se numără printre cele mai bike-friendly, a inspirat un grup de designeri danezi de renume în a înființa compania.

Read More

Știm cu toții că atunci când primii fulgi ating drumul, traficul o ia razna, oamenii rămân în casă și bicicletele dispar din peisaj. Sau nu?

De ce să rămânem în casă când încă merită să ne plimbăm? Până la urmă, sunt trei luni pe care le pierdem privind pe geam – așa că ne echipăm bine, verificăm bicicleta și pornim la drum!

Read More

Istoria femeilor în ciclism este un subiect fascinant pentru toate femeile care iubesc să călătorească cu bicicleta. Dar este, de asemenea, esențial să înțelegem de ce există femei în lumea de azi luptând pentru dreptul lor de a pedala.

Read More

Putem oare să fim bicicliști și să nu știm de Amsterdam?

Read More

Bike Boutique & More este un magazin de biciclete cu un concept complet nou.

Read More
Seteaza descrescator

6 Articol(e)