Sooo good to be here!

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Seteaza descrescator

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 11

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Doi prieteni au venit împreună la Bike Boutique, ei cu biciclete vechi, noi cu pasiune și îndemânare. La final au plecat patru, ei și noile lor prietene pe două roți.

Read More

Sa avem 80% rezultate cu 20% efort depus? Sună bine, zicem noi.

Read More

Termenul “mindfulness” a apărut de curând în cărțile moderne de psihologie. Este starea de conștientizare a mediului în care te afli, a propriei persoane și a celor din jur. Este o tehnică de meditație minunată și chiar o cale spre pace sufletească. Yoga, meditația și pedalatul (of all things) sunt căi către găsirea sinelui și a dezvoltării personale.

Read More

Direct de pe plajele aurii din Venice Beach, Linus vine cu un stil vintage, plin de clasă și design minimalist. Sunt niste biciclete delicate, ușoare și perfecte pentru orașul aglomerat.

Read More

Primăvara începe ușor-ușor să își facă simțită prezența. Frânturi din aceasta se tot ivesc în fiecare parte a orașului, fie că e vorba de un ghiocel răsărit sfios din asfalt, un soare care apare și pentru câteva ore din zi dă o căldură minunată, sau mulți-mulți-mulți bicicliști care ies la plimbări cât mai lungi.

Read More

Lungul drum către…Germania?

Pentru noi părea a fi un mesaj oarecare, dar cerința domnului Karl Buck era categorică: două biciclete electrice E-Twow. Comanda venise tocmai din Germania, loc neașteptat, dar era clar că bicicletele erau de mult pe lista domnului Buck.

Read More

Nu este o coincidență faptul că YAKKAY a fost fondat în Danemarca. Faptul că populația Danemarcei se numără printre cele mai bike-friendly, a inspirat un grup de designeri danezi de renume în a înființa compania.

Read More

Știm cu toții că atunci când primii fulgi ating drumul, traficul o ia razna, oamenii rămân în casă și bicicletele dispar din peisaj. Sau nu?

De ce să rămânem în casă când încă merită să ne plimbăm? Până la urmă, sunt trei luni pe care le pierdem privind pe geam – așa că ne echipăm bine, verificăm bicicleta și pornim la drum!

Read More

Istoria femeilor în ciclism este un subiect fascinant pentru toate femeile care iubesc să călătorească cu bicicleta. Dar este, de asemenea, esențial să înțelegem de ce există femei în lumea de azi luptând pentru dreptul lor de a pedala.

Read More

Putem oare să fim bicicliști și să nu știm de Amsterdam?

Read More
Seteaza descrescator

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 11

Pagina:
  1. 1
  2. 2