Sooo good to be here!

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Atelier

Atelier

ATELIER SERVICE

Prețurile de service sunt personalizate, în funcție de piesele/ manopera necesare fiecărei biciclete în parte, după constatarea efectuată.

Pachetele de revizie sunt cele de mai jos:

SERVICE- Pachete REVIZII
1. Revizie locala (pe piesa/ e defecte) timp variabil, in functie de piesa defecta 15 lei - 30 lei
2. Revizie generala (reglaje frane si schimbatoare, presiune roti, verificare) 3h 59.00 lei
3. Revizie standard (reglaj schimbatoare, reglaj frane, presiune roti, verificat strangere suruburi, curatat si gresat lant, gresat cabluri schimbatoare si frane) 5h 89.00 lei
4. Revizie completa (reglaj schimbatoare, reglaj frane, curatat si gresat lant, gresat cabluri schimbatoare si frane, presiune roti, verificat strangere suruburi, curatat si gresat butuc pedalier, revizie butuci roti, curatat si gresat pinioane si agrenaj) 7h 190.00 lei

 

PROIECTE Bike Boutique and More

Vă prezentăm  mai jos o povestire interesantă despre o bicicletă deosebită, exemplar din ediția aniversară a centenarului Peugeot 1982. Acesta a venit la service-ul  Bike Boutique deoarece avea nevoie de câteva reparații pentru a fi din nou funcțională. Misiunea ne-a pus la încercare toate eforturile, în dorința de a-i reda bicicletei un aspect proaspăt, dar care să respecte prestanța unui model Peugeot PH12.

Pentru a afla mai multe detalii, vă rugăm să deschideți documentul :)
Click aici pentru Povestea Peugeot

 

Am hotărât să o transformăm pe Mateea dintr-o bicicletă retro, colorată cu maro și gri, într-o bicicletă nouă, pictată după chipul și asemănarea Irinei ( și chiar după tatuajul ei). Pe scurt, într-o replică pe două roți, a copertei de album The Dark Side of the Moon al trupei Pink Floyd.

Pentru a afla mai multe detalii, vă rugăm să deschideți documentul :)
Click aici pentru Povestea Mateea

 

O lucrare albastră, care îmbină excelent vechiul cu noul, custom-made la Bike Boutique Service. Proprietarul acesteia si-a dorit cu ardoare o bicicleta special conceputa pentru statura sa, cu ghidon si cadru inalt.

Pentru a afla mai multe detalii, vă rugăm să deschideți documentul :)
Click aici pentru Povestea Unique Enik

Nu exista produse conform criteriilor selectate.