Sooo good to be here!

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Trotinete

Trotinete

Firmele Micro și E-TWOW aduc pe piață  produse inovative și practice, în ambele game, găsindu-se atât trotinete clasice, cât și electrice.

Trotinetele Micro sunt ușoare, din aluminiu, și au la bază o tehnologie inovativă, care le deosebește de restul trotinetelor clasice. Pliabile și ușor demontabile, te vor duce la destinație într-un mod plăcut și cu puțin efort, ca după să le poți depozita cu ușurință unde dorești.

Marca E-TWOW - Electric Two Wheels face parte dintr-un concept internațional amplu, cu sediul atât în China cât și în Europa, axat pe oferirea unei noi ere în mobilitatea urbană, prin intermediul vehiculelor electrice ingenioase.

Ideea, proiectarea și construirea scuterului electric de lansare E-TWOW aparține unui inginer român, dr. Sorin Sîrbu, iar conceptul a fost dezvoltat în continuare, alături de o echipă de cercetători cu un fundal solid în inginerie mecanică și electrică. Odată cu cunoștințele dobândite în anii de studii tehnice, dar mai ales datorită pasiunii de a găsi soluții inovatoare pentru transport, domnul Sîrbu și-a folosit entuziasmul și abilitățile pentru a dezvolta o soluție practică pentru viața de zi cu zi.

Filozofia din spatele E-TWOW este de a face viața mai ușoară și de a nu pierde timpul și resursele prețioase. Prin simpla apăsare a unui buton, redescoperiți frumusețea din jur și cât de ușor este să ajungeți la destinație cu un vehicul ecologic, dar puternic și ușor de manevrat!

 

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator

Articole 1 pana la 9 din 44 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator

Articole 1 pana la 9 din 44 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5