Sooo good to be here!

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Clapari

Clapari

În 1980, frații Rosato, Lorenzo, Giuliano, Elvio si Giuseppe, au decis să lucreze împreună într-o mică fabrică din Asolo, Italia, asamblându-și cizme de schi în numele brandurilor mari din zona Montebelluna (cum ar fi Scarpa, Nordica etc).

Creșterea companiei i-a determinat să extindă fabrica și să investească în noi utilaje pentru a face față cererii tot mai mari de pe piață.

Un punct crucial de cotitură a avut loc în 2000, când Kneissl a propus fraților Rosato să producă și să asambleze cizme de schi pentru faimoasele mărci Raichle și Kneissl.

O altă etapă a avut loc în 2003, când frații Rosato au decis să-și valorifice experiența vastă în domeniul OEM pentru a-și dezvolta propriile serii de clăpari pentru bărbați. Aceasta a fost începutul timpuriu al brandului Roxa Ski Boot.

Această alegere a condus la un mare succes și a contribuit în mare măsură la creșterea companiei. Astăzi, Roxa este un producător de clăpari de top.

Din 2003, Roxa a devenit imaginea calității, a performanțelor ridicate și a fiabilității sinonime cu fraza Made in Italy.

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator

Articole 1 pana la 9 din 12 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator

Articole 1 pana la 9 din 12 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2